subtitrari.exsto.ro
en    ro
Made by Exsto

Politică site

Subtitrari.exsto.ro (acest site) este un Meta-Motor de căutare pentru subtitrări. Noi parsăm site-uri care oferă subtitrări pentru filme şi afişăm link-uri către aceste website-uri. Nu deţinem sau păstrăm fişiere de subtitrări şi nu afişăm link-uri către download-uri directe de pe aceste site-uri.

Vom face tot posibilul să monitorizăm site-urile cu subtitrări pentru consistenţa rezultatelor, totuşi nu putem garanta că aceste website-uri vor fi funcţionale şi/sau parsate corect şi nu garantăm că rezultatele vor fi concludente sau corecte, desi vom face orice efort să evităm astfel de situaţii.

Aveţi întreaga responsabilitate pentru orice consecinţe negative rezultate în urma navigării pe site-ul nostru, deşi sperăm că nu va fi nici una.

Link-uri
Acest site conţine link-uri către alte pagini web de pe Internet de unde puteţi descărca subtitrări pentru filme. NU avem nici o responsabilitate dacă aceste link-uri sau ulterioare download-uri vor funcţiona sau nu. Acest site nu este responsabil pentru conţinutul acelor pagini web. Vă rugăm să fiţi constienţi că odată părăsit site-ul nostru, informaţiile afişate ulterior nu mai intră sub incidenţa politicii acestui site. Aşadar, vă sfătuim să citiţi cu atenţie termenii de folosinţă şi politica celorlalte site-uri pentru a fi siguri că drepturile dumneavoastră sunt protejate şi că sunteţi informaţi corect.

Statistici despre trafic
Acest site colectează informaţii despre vizitatori prin monitorizarea traficului de pe site. Aceste informaţii constau în identificarea adresei IP şi alte date legate de web (de exemplu: versiunea browser-ului web, sistemul de operare, rezoluţia ecranului şi momentul în care aţi vizitat site-ul). Nu asociem aceste informaţii cu datele dumneavoastră personale, ci pentru a analiza tendinţele generale ale site-ului, făcându-l cât mai potrivit pentru nevoile utilizatorilor.

Echipa Exsto