subtitrari.exsto.ro
en    ro
Made by Exsto

Subs eXplorer 1.0.1

1. Descriere
Subs eXplorer este un add-on pentru browser-ul Mozilla Firefox care instalează un toolbar asemănător toolbar-urilor de căutare Google Toolbar şi Yahoo! Toolbar. Scopul acestuia este acela de a facilita căutarea de subtitrări prin completarea câmpurilor de căutare direct din browser.

Subs eXplorer Toolbar


2. Instalare
Subs eXplorer poate fi instalat doar pe browser-ul Mozilla Firefox, versiunea minimă 2.0.
În cazul în care nu aveţi deja instalat browser-ul, acesta poate fi descărcat şi instalat apăsând butonul de mai jos.

Download Firefox

Pentru a instala Subs eXplorer apăsaţi butonul de mai jos şi urmaţi instrucţiunile date de Firefox.
În cazul în care Firefox afişează bara Firefox prevented this site ... apăsaţi butonul Edit Options ... din partea dreaptă si apoi butonul Allow, după care reluaţi instalarea add-on-ului.

Install Subs eXplorer

3. Utilizare
Pentru a căuta o subtitrare se completează câmpul cu numele subtitrării şi se apasă tasta ENTER sau butonul Search subtitle / Caută subtitrare.
Eventual se poate alege şi limba în care doriţi subtitrarea, însă multe site-uri nu au precizată limba în condiţiile de căutare.
Dacă atunci când daţi ENTER sau Search subtitle / Caută subtitrare ţineţi apăsată şi tasta CTRL, pagina de căutare se va deschide într-un nou tab. Dacă se ţine apăsată tasta SHIFT, pagina se va deschide într-o nouă fereastră.
Iniţial toolbar-ul va fi vizibil. Pentru a ascunde / vizualiza toolbar-ul, daţi comanda View -> Toolbars -> Subs Explorer Toolbar.

4. Dezinstalare
Pentru a dezinstala add-on-ul se dă comanda Tools -> Add-ons.Se selectează Subs Explorer şi se apasă butonul Uninstall.